Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Simpla barcă a pescarilor, înlocuită cu ambarcaţiuni cu motoare puternice şi sonde 3D. Cât costă echipamentul de ultimă generaţie pentru pasionaţi

Pescarii şi vânătorii pasionaţi sunt momiţi cu oferte greu de refuzat şi gadgeturi de ultima generaţie. Bărcile îţi arată peştii pe ecrane tactile, iar momelile impregnate cu fel şi fel de mirosuri aduc prada la botul calului. Evoluţia costă, însă. Preţurile, spun cei din industrie, au crescut semnificativ. 

de Redactia Observator

la 18.03.2023 , 21:02

Clasica barcă cu vâsle în care stăteau cu orele pasionaţii de pescuit aşteptând captura e acum îmbrăcată în piele de calitate cu margini solide, mate sau sclipitoare. Ambarcaţiunea are motoare puternice şi tot felul de dispozitive inteligente. 

Marius Stafie, reprezentant importator bărci: Este gama premium, vine echipata full, cu toate accesoriile necesare pentru pescarii de spinning în special, dar se poate adresa şi pescarilor de staţionar. În jurul a 22-25.000 de euro în funcţie de electronice. 

Noile tehnologii, atât de căutate de iubitori şi pasionaţi, mai că aduc singure captura în barcă. Nu mai e totul o chestiune de noroc. 

Vezi și

Marius Stafie: Este o sondă specială, o sondă 3D, care scanează şi arată în timp real efectiv ce se întâmplă sub barcă. În cazul în care am pescui în zona respectivă, se poate face un zoom şi efectiv vedem momeala, dar şi peştele când ar ataca momeala. 

Reporter: E scumpă pasiunea aceasta? 

Bărbat: Merită toţi banii. 

Bărbat: Au fost ani din viaţa mea când în fiecare weekend eram pe Dunăre, la pescuit. 

Cine rămâne totuşi la metodele tradiţionale, a fost momit cu tot felul de modele de undiţe. 

Marius Tand, distribuitor de echipamente: Pentru că majoritatea pescarilor caută să atigă distanţe cât mai mairi, am ales să scoatem pe piaţă 3,90 distance, 4.90. Cea mai scumpă TAIE este în jur de 900 şi puţin. 

Expoziţia va fi deschisă până la finalul weekend-ului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Simpla barcă a pescarilor, înlocuită cu ambarcaţiuni cu motoare puternice şi sonde 3D. Cât costă echipamentul de ultimă generaţie pentru pasionaţi