Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Nou ajutor pentru familiile afectate de inundaţiile din Galaţi. 15.000 de lei pentru fiecare gospodărie distrusă de ape

Familiile afectate de inundaţiile din Galaţi primesc un nou ajutor de la Guvern. Ei vor primi încă 15.000 de lei, cu care își pot înlocui bunurile distruse sau își pot cumpăra combustibil pentru încălzirea locuinței. Sunt peste 6.000 de familii sau persoane singure care vor beneficia de acest ajutor, scrie Mediafax.

de Redactia Observator

la 25.09.2024 , 11:12

Nou ajutor pentru familiile afectate de inundaţiile din Galaţi. 15.000 de lei pentru fiecare gospodărie distrusă de ape Nou ajutor pentru familiile afectate de inundaţiile din Galaţi. 15.000 de lei pentru fiecare gospodărie distrusă de ape

„Continuăm să sprijinim familiile afectate de inundații, ale căror bunuri și locuințe au fost distruse sau grav afectate. Oamenii din acele localități au primit deja câte 10.000 de lei, alocați de Guvern săptămâna trecută. În urma unei decizii luată în coaliția PSD-PNL. acordăm încă 15.000 de lei, cu care își pot înlocui bunurile distruse. De asemenea, banii pot fi folosiți și la achiziția de combustibil pentru încălzirea locuinței. Estimăm că peste 6.000 de familii sau persoane singure vor beneficia de acest ajutor”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că, în plus, Executivul aprobă plata către autoritățile locale din Galați a peste 62 de milioane de lei.

„Banii sunt necesari pentru reparații de drumuri județene, poduri și podețe distruse sau grav afectate de inundații. În același timp, toate autoritățile trebuie să fie mobilizate pentru a lua măsurile ce se impun în funcție de evoluția debitului Dunării. Populația trebuie informată pe toate canalele”, încheie Ciolacu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Cheltuiţi mai mult din bugetul familiei pentru produsele pentru copii decât pentru alte articole esenţiale?
Observator » Evenimente » Nou ajutor pentru familiile afectate de inundaţiile din Galaţi. 15.000 de lei pentru fiecare gospodărie distrusă de ape