Antena Meniu Search
x

TRAGEDIE PE CALEA FERATĂ. O mamă şi cei trei copii ai săi au fost SPULBERAŢI de un tren care circula cu 160 de km/h - LIVE VIDEO

Sinucidere şocantă, în această dimineaţă, în zona staţiei Păsărea din judeţul Ilfov! O mamă s-ar fi aruncat în faţa unui tren împreună cu cei trei copii ai săi. Martorii la teribilul eveniment au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Sinucidere şocantă, în această dimineaţă, în zona staţiei Păsărea din judeţul Ilfov! O mamă s-ar fi aruncat în faţa unui tren împreună cu cei trei copii ai săi. Martorii la teribilul eveniment au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112.

Nenorocirea s-a întâmplat pe magistrala 800 Bucureşti - Constanţa, în halta Brăneşti. Iniţial, oamenii au văzut o fetiţă care a fost lovită de tren şi a murit pe loc.

În spatele trenului, la aproximativ 500-600 de metri, au fost identificate înca trei persoane moarte, respectiv o femeie şi alţi doi copii.

Mai multe amănunte - Povestea tinerei care s-a aruncat împreună cu copiii în faţa trenului: 'Îşi dădea cu pumnii în burtă ca să piardă sarcina'

Pe acelaşi subiect

UPDATE 12.30. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Georgian Drăgan, a declarat că patru persoane, o femeie şi trei minori, şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de tren în halta Brăneşti, menţionând că anchetatorii iau în calcul toate variantele, inclusiv sinuciderea. 

'O femeie cu vârsta cuprinsă între 25 şi 30 de ani şi-a pierdut viaţa. De asemenea, au decedat trei copii cu vârste cuprinse între 2 şi 12 ani. Tragicul eveniment este cercetat de către colegii mei din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti. La faţa locului s-a prezentat o echipă complexă din cadrul Poliţiei Române formată din specialişti de la Institutul Naţional de Criminalistică şi de la Direcţia Poliţiei Transporturi. Cercetările sunt efectuate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov', a afirmat Georgian Drăgan.

Pe acelaşi subiect - FILMUL TRAGEDIEI din Brăneşti! Înainte de a se arunca în faţa trenului, mama şi-a luat una dintre fetiţe în braţe. Pe celelalte două micuţe le-a împins ...

UPDATE 12.10. Ministrul Transporturilor a dispus crearea unei celule de criză formată din Secretarul de Stat pe domeniul Feroviar, reprezentanți CFR Infrastructură, CFR Călători, AFER si AGIFER pentru analiza accidentului de tren în care si-au pierdut viata 3 copii și o femeie.

VEZI ŞI: Ştim cine este mama care s-a aruncat în faţa trenului la Brăneşti, împreună cu cei trei copii ai ei! Ies la iveală AMĂNUNTE ŞOCANTE

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

UPDATE 11.40. În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii criminalişti au descoperit, printre documentele mamei copiilor, un bilet de adio, în care femeia îşi cere iertare pentru gestul criminal.

UPDATE 11.20. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, cei trei copii au vârste cuprinse între doi şi 12 ani. O echipă complexă de anchetă se va deplasa la locul tragediei pentru cercetări.

Se fac cercetări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Potrivit martorilor, trenul circula cu o viteză de aproximativ 120 de km/h în momentul în care i-a spulberat pe cei trei copii şi pe femeie.

RECOMANDARE - Ce a scris tânăra însărcinată pe biletul de adio înainte de a se arunca în faţa trenului împreună cu cei trei copii!

Medicii SMURD sosiţi la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa celor trei copii şi a femeii.

Circulaţia trenurilor între Bucureşti şi Constanţa este blocată de aproximativ două ore, iar poliţiştii de la Transporturi Feroviare au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

"Un echipaj SMURD B2 a ajuns la faţa locului în şapte minute de la primul apel la 112. Au fost găsite două victime decedate. Un copil de aproximativ 10 ani şi o femeie a cărei vârstă nu o putem aproxima. Potrivit relatărilor martorilor, alte două persoane au fost prinse sub tren, iar la faţa locului au fost suplimentate forţele de intervenţie", a declarat Alis Grasu, directorul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Pe acelaşi subiect: DETALII ÎNFIORĂTOARE ale tragediei de la Brăneşti! Femeia care şi-a aruncat copiii în faţa trenului era ÎNSĂRCINATĂ!

Mecanicul trenului a avut, la rândul său, nevoie de îngrijiri medicale, după ce a intrat în stare de şoc. Reprezentanţii CFR Călători au precizat că accidentul s-a produs în momentul în care trenul Inter Regio circula cu o viteză de aproximativ 160 de km/h.

"Un tren Inter Regio a lovit mortal patru persoane. Trenul circula cu 160 de km la oră. Este exclusă varianta evitării accidentului pentru că trenul circula fără oprire. Trenul va pleca cu întârziere de aproximativ două ore. Procuratura şi IML vor sosi la faţa locului şi vor da verde pentru plecarea trenului. Restul trenurilor care trec pe acolo vor avea întârzieri. Mai erau doar două trenuri care circulau pe acolo", a spus Alina Predescu, purtator de cuvant CFR Calatori.

- informaţii în curs de actualizare -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » TRAGEDIE PE CALEA FERATĂ. O mamă şi cei trei copii ai săi au fost SPULBERAŢI de un tren care circula cu 160 de km/h - LIVE VIDEO