Antena Meniu Search
x

Un tânăr şofer de TIR şi-a pus capăt zilelor în spitalul din Nehoiu, sub ochii îngroziţi ai bolnavilor

Un tânăr şofer de TIR s-a aruncat de la etajul spitalului din Nehoiu, sub ochii îngroziţi ai bolnavilor de la Terapie Intensivă.

de Redactia Observator

la 06.05.2019, 14:09

Sinucidere la spitalul din Nehoiu. Un tânăr şofer de TIR s-a aruncat de la etaj
Sinucidere la spitalul din Nehoiu. Un tânăr şofer de TIR s-a aruncat de la etaj - Arhivă

Un tânăr şofer de TIR s-a aruncat de la etajul spitalului din Nehoiu, sub ochii îngroziţi ai bolnavilor de la Terapie Intensivă.

Totul s-a întâmplat duminică dimineaţă, la numai o oră după ce tânărul din Nehoiu a fost mutat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Orăşenesc Nehoiu.

Potrivit presei locale, tânărul şofer de TIR, în vârstă de 33 de ani, era consumator de alcool şi avea mari dureri abdominale din această cauză.

Medicii l-au tratat pentru etilism cronic, iar pentru că a devenit agitat, duminică dimineaţă a fost mutat pe Secţia de Terapie Intensivă şi a primit tratament pentru sevraj. Mai mult, un medic anestezist l-a sedat pentru a se linişti.

Pe acelaşi subiect

După numai o oră, în timp ce în salon se aflau medici, asistente şi alţi pacienţi, tânărul s-a aruncat în gol de la primul etaj al spitalului.

Deşi înălţimea nu era foarte mare, tânărul şofer de TIR s-a aruncat în cap, astfel că lovitura puternică i-a fost fatală.

Tânărul era căsătorit de trei ani şi lucra ca şofer profesionist la o firmă din Buzău, notează reporterbuzoian.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr şofer de TIR şi-a pus capăt zilelor în spitalul din Nehoiu, sub ochii îngroziţi ai bolnavilor