Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şi-a luat viaţa în cimitir, la mormântul părinţilor, după o ceartă cu nevasta. S-a înjunghiat singur în gât şi în inimă, spun anchetatorii

O femeie care s-a dus la cimitir să aprindă o lumânare în amintirea celor plecaţi din lumea celor vii a făcut o descoperire care i-a îngheţat sângele în vene. Prăbuşit peste un mormânt, într-o baltă de sânge, zăcea corpul unui bărbat.

de Redactia Observator

la 15.10.2018 , 16:56

O femeie care s-a dus la cimitir să aprindă o lumânare în amintirea celor plecaţi din lumea celor vii a făcut o descoperire care i-a îngheţat sângele în vene.

Prăbuşit peste un mormânt, într-o baltă de sânge, zăcea corpul unui bărbat.

După ce i-a trecut şocul, a pus mâna pe telefon şi a sunat la Poliţie.

Articolul continuă după reclamă

Anchetatorii au sosit imediat la faţa locului şi au constatat că bărbatul și-ar fi provocat singur mai multe leziuni produse prin înjunghiere în zona toracelui și în gât.

Se pare că, în urma unei altercații cu soția, bărbatul a luat un cuțit de bucătărie și a plecat spre cimitirul din Grădiște, după ce i-ar fi spus acesteia că urmează să-și ia viața.

Ajuns la locul faptei, s-a înjunghiat de patru ori în zona toracelui și o dată în gât.

"Polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-un cimitir de pe strada Petru Rareș, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 60 de ani care prezenta leziuni la nivelul toracelui, care ar fi fost provocate de un obiect ascuțit înțepător. Cadavrul bărbatului a fost transportat la SJML, în vederea efectuării necropsiei, iar în urma efectuării acesteia, s-a constatat că nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale", a declarat inspector principal Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Şi-a luat viaţa în cimitir, la mormântul părinţilor, după o ceartă cu nevasta. S-a înjunghiat singur în gât şi în inimă, spun anchetatorii