Antena Meniu Search
x

Video Şirul infracţiunilor comise de interlopul Bebino, arestat 30 de zile. Ar fi vândut ilegal o maşină lăsată garanţie pentru un împrumut

Interlopul Emil Marius Alecu, zis Bebino, vizat într-un dosar de înşelăciune. E acuzat că a vândut cu acte false o maşină care a fost lăsată garanţie în urma unui împrumut de 5 mii  de euro. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 12.03.2024, 20:32

Vezi și

Bebino a fost plasat în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile , vorbim aşadar de un dosar penal deschis pentru abuz de încredere, fals, tâlhărie dar şi înşelăciune.

Păgubitul a vrut să îşi recupereze maşina, dar era deja vândută

Totul a pornit de la un bărbat care a mers la finalul anului trecut la poliţie pentru a le spune agenţilor faptul că a împrumutat de la interlop 5.000 de euro, la schimb păgubitul a garantat cu propriul autoturism doar că atunci când a vrut să îşi plătească datoria şi să îşi ia maşina înapoi, a avut surpriza că interlopul vânduse maşina unei alte persoane.

Şirul infracţiunilor continuă pentru că această vânzare s-a făcut cu acte false, mai apoi la începutul acestui an, Bebino a mers la casa unui rival pentru a-l lovi cu pumnul, a-l ameninţa cu mai multe cuţite dar şi pentru a- fura 10.000 de euro. Dacă va fi găsit vinovat, interlopul riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şirul infracţiunilor comise de interlopul Bebino, arestat 30 de zile. Ar fi vândut ilegal o maşină lăsată garanţie pentru un împrumut