Antena Meniu Search
x

Situaţia traficului rutier, 23 martie. Ninge pe autostrada A1 București - Pitești, se circulă îngreunat pe mai multe drumuri din ţară

Situaţia traficului rutier, 23 martie 2021. Potrivit Centrului Infotrafic, ninge slab pe un tronson al autostrăzii A1, în județul Giurgiu, iar pe autostrada A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed.

de Redactia Observator

la 23.03.2021, 07:59

Situaţia traficului rutier, 23 martie. Ninge pe autostrada A1 București-Pitești. Unde nu se circulă - Arhiva / imagine ilustrativă

Ninge slab, fără depuneri pe carosabil, pe tronsonul kilometric 43 - 49 al autostrăzii A1 București-Pitești, în zona localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu.

Carosabilul este umed, vizibilitatea este bună, fără valori ridicate de trafic.

SITUAŢIA ACTUALIZATĂ A DRUMRURILOR, potrivit CNAIR

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța și A3 București-Ploiești se circulă în condițiile unui carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Pe acelaşi subiect

Circulația a fost reluată pe DN 10 Buzău – Brașov

Totodată, circulația a fost reluată pe un fir, alternativ, prin semaforizare, pe DN 10 Buzău – Brașov, în zona localității Siriu, județul Buzău.

Aici, traficul fusese întrerupt din cauza căderilor de pietre de mari dimensiuni de pe versant, fiind deviat pe ruta DN 10 (Cislău) – DJ 102 B (Calvini) – Vălenii de Munte – DN 1A – Cheia - Brașov.

Ca măsură de siguranță rutieră, în dreptul viaductului a fost aplicată restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Porturile Midia și Mangalia rămân închise din cauza vântului puternic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Situaţia traficului rutier, 23 martie. Ninge pe autostrada A1 București - Pitești, se circulă îngreunat pe mai multe drumuri din ţară