Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Situaţie critică! Turişti rătăciţi din cauza viscolului, căutaţi de salvamontiştii din Busteni: "Nu sunt echipaţi, sunt în adidaşi!"

Salvamontiştii din Buşteni au fost solicitaţi să intervină după ce două grupuri de turişti s-au rătăcit pe munte, pe Platoul Bucegilor, unde ninge viscolit.

de Redactia Observator

la 23.10.2017 , 23:02

Situaţie critică! Turişti rătăciţi din cauza viscolului, căutaţi de salvamontiştii din Busteni: "Nu sunt echipaţi, sunt în adidaşi!"

Salvamontiştii din Buşteni au fost solicitaţi să intervină după ce două grupuri de turişti s-au rătăcit pe munte, pe Platoul Bucegilor, unde ninge viscolit, în zona Vârfului Ciocârlia şi în zona Babele.

Primul grup, format din două femei şi un bărbat, a fost îndrumat să ajungă la Piatra Arsă.

„Al doilea grup, format din trei sau patru persoane, este rătăcit undeva în zona Babele. Sunt căutaţi şi de jandarmi. Au venit cu maşina la Piatra Arsă. Este vremea rea. Ei nu sunt echipaţi, sunt în adidaşi. Pe munte, în Bucegi, este iarnă în toată regula”, a declarat Vasilescu.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Situaţie critică! Turişti rătăciţi din cauza viscolului, căutaţi de salvamontiştii din Busteni: "Nu sunt echipaţi, sunt în adidaşi!"