Antena Meniu Search
x

Video Situaţie fără precedent în Iaşi: 12 profesori au ratat examenul de titularizare pentru că trenul avea o întârziere de 70 de minute

Situaţie fără precendent în judeţul Iaşi. Mai mulţi profesori nu au mai apucat să dea examenul de titularizare, după ce trenul care îi aducea pe aceştia de la Paşcani la Iaşi a ajuns cu mare întârziere.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 12.07.2023, 14:07

Vezi și

Cei 12 profesori care se află în această situaţie nu au prea mare lucru de făcut, decât să aştepte anul viitor pentru a da examenul de titularizare. Unii dintre ei vor aplica totuşi pentru un post de suplinitor, tot printr-un examen care se va da în august. Oamenii ne spuneau că această situaţie îi face pe unii dintre ei să renunţe sau chiar să rămână fără un loc de muncă în următorul an.

Inspectoratul Judeţean nu mai poate face nimic pentru a-i ajuta

Ei ar fi trebuit să urce din gara de la Paşcani pentru a ajunge la Iaşi, pentru a putea a da examenul de titularizare, examen ce începea la ora 08:00. Trenul accelarat ce venea de la Timişoa ar fi trebuit să plece la ora 06:19. Ar fi trebuit să ajungă la Iaşi undeva în jurul orei 07:20, doar că respectivul tren avea o întârziere de 70 de minute.

Profesorii au urcat într-un alt tren, dar era un tren personal care a făcut o oră şi jumătate până la Iaşi. Au ajuns la centrul de examinare undeva în jurul orei 08:10 şi, evident, nu au mai fost lăsaţi să intre chiar dacă nu fuseseră încă deschise subiectele de examen. Au încercat să anunţe şi Inspectoratul Judeţean, dar din păcate nu se mai poate face nimic pentru ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Situaţie fără precedent în Iaşi: 12 profesori au ratat examenul de titularizare pentru că trenul avea o întârziere de 70 de minute