Antena Meniu Search
x

Video Situaţie revoltătoare la o grădiniţă din Alexandria: Copilaş de 3 ani, bătut de mai multe ori cu un băţ de educatoare. Nu ar fi fost singurul abuzat

Acuzaţii grave la adresa unei educatoare de la o grădiniţă din Alexandria. O mămică susţine că fiul ei de trei ani ar fi fost bătut de cadrul didactic cu un băţ. 

de Redactia Observator

la 20.09.2023, 09:04

Vezi și

Mai mult, aceasta l-ar fi lovit pe cel mic în mod repetat, iar cazul nu ar fi singular. Până acum, din lipsă de probe, nimeni nu a avut curajul să facă vreo plângere.

Speriată, mama şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus glonţ la Poliţie. Agenţii cercetează acum acest caz într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă. 

Mama copilului: Când a început grădiniţa era foarte ok. Nu plângea, din contră plângea să rămână.  Asta e singura clasă unde nu sunt camere de supraveghere. În rest toată grădiniţa am văzut ca are camere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Situaţie revoltătoare la o grădiniţă din Alexandria: Copilaş de 3 ani, bătut de mai multe ori cu un băţ de educatoare. Nu ar fi fost singurul abuzat