Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Un preot a violat sub pretextul EXORCIZĂRII

În Franţa, un preot a violat şi torturat trei profesoare pe motiv că erau posedate. Femeile predau la o şcoală religioasă condusă chiar de agresor. Una dintre victime a rămas cu traume atât de puternice, încât ea nu-şi mai aduce aminte nimic din acea perioadă.

 Totul s-a întţmplat în 2010 când preotul le-a întâlnit pe cele trei femei la şcoala sa particulară de studii religioase din localitatea Goussonville, în apropiere de Paris.

Ieri seară, însă preotul, în vârstă de 40 de ani, a răspuns pentru faptele sale. El a fost acuzat de săvârşirea unor acte de cruzime gravă, tortură şi viol. Pe timpul procesului, el va rămâne în spatele gratiilor, de unde nu va putea fi eliberat sub cauţiune pâna la darea sentinţei definitive.

Potrivit rechizitoriului, agresorul îşi ademenea victimele spunându-le că sunt posedate de un spirit malefic şi singura lor şansă era exorcizarea. Procesiunea se transforma ulterior în agresiunea fizică a femeilor, preotul folosind diverse obiecte casnice, cum ar fi foarfeci, periuţe de dinţi, mături sau ciocane.

suirsă: Antena 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » ŞOCANT! Un preot a violat sub pretextul EXORCIZĂRII