Antena Meniu Search
x

Un șofer de 22 de ani a tăiat calea trenului, care i-a spulberat mașina, în Dolj

Un șofer de 22 de ani a fost implicat într-un accident feroviar, în Panaghia, județul Dolj. Tânărul a tăiat calea unui tren marfar, iar mașina i-a fost spulberată. Cu mare noroc, a supraviețuit.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 12.01.2020, 18:33

Locul accidentului dintre un tren și o mașină, în Dolj
Un șofer a provocat un accident cu un tren marfar la Panaghia, în județul Dolj - ISU Dolj

Un șofer de 22 de ani a fost implicat într-un accident feroviar, în Panaghia, județul Dolj. Tânărul a tăiat calea unui tren marfar, iar mașina i-a fost spulberată. Cu mare noroc, a supraviețuit.

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, în jurul orei 16.00. Șoferul de 22 de ani, care circula pe DC 95, s-a apropiat de punctul de trecere al căii ferate, fără barieră, din satul Panaghia, comuna doljeană Calopar.

Anchetatorii bănuiesc că tânărul nu s-a asigurat și a fost lovit de un marfar care venea dinspre Craiova. Mașina a fost izbită de locomotivă și serios avariată în impact.

Șoferul, care era singur în automobil, a fost rănit și a fost găsit în stare conștientă de salvatori. La accident au fost mobilizate 3 echipaje: o ambulanță SMURD și una SAJ și o echipă de descarcerare.

Ce spun polițiștii doljeni

Polițiștii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma accidentului și traficul feroviar în zonă a fost afectat temporar.

Acest articol a fost realizat cu informațiile și imaginile transmise de Cristina Oprea, corespondentul Observator în Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un șofer de 22 de ani a tăiat calea trenului, care i-a spulberat mașina, în Dolj