Antena Meniu Search
x

Șofer cu BMW, împins de un tramvai de pe șine, într-o intersecție: 'Ești nebun?!'

Un șofer cu BMW, care a depășit coloana într-o intersecție din București pe șinele de tramvai, a primit o lecție dură de la un vatman.

de Redactia Observator

la 05.01.2020, 14:53

Vezi și

Un șofer cu BMW, care a depășit coloana într-o intersecție din București pe șinele de tramvai, a primit o lecție dură de la un vatman.

Totul s-a întâmplat astăzi, 5 ianuarie 2020, într-o intersecție din București.

Cu toate că traficul nu era atât de aglomerat, șoferul cu BMW a preferat să depășească întreaga coloană de mașini oprită la semafor și să oprească pe linia de tramvai.

Întregul episod a fost filmat cu o cameră de supraveghere montată în interiorul tramvaiului.

Pe acelaşi subiect

Pe imagini se poate observa cum șoferul cu BMW este oprit pe linia de tramvai, iar în momentul în care se face verde la semafor, acesta nu vede și implicit nu pornește.

Claxonat de vatmanul tramvaiului, șoferul a ezitat în continuare să plece de pe loc, moment în care vatmanul l-a împins efectiv cu tramvaiul.

Șocat, șoferul cu BMW a încercat să se dea jos din mașină pentru a-i cere explicații vatmanului, însă, în primă fază, când a văzut tramvaiul venind spre el, s-a urcat din nou în mașină.

După ce a tras mașina de pe șinele de travmai, șoferul, dar și o femeie, pasageră în BMW, s-au dat jos și au început să îl înjure pe vatman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Șofer cu BMW, împins de un tramvai de pe șine, într-o intersecție: 'Ești nebun?!'