Antena Meniu Search
x

Video Șofer bulgar, dezastru cu doi morți pe un drum din Vâlcea. S-a înfipt cu mașina într-un gard din beton de pe marginea drumului, la Bujoreni

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite într-un accident cumplit produs, în această după-amiază, pe un drum din Vâlcea. Conform polițiștilor, un șofer bulgar a pierdut controlul volanului, momentu în care mașia a ieșit de pe carosabil și s-a înfipt într-un gard de pe marginea șoselei. Tragedia s-a produs pe DN 7, în zona localității Bujoreni. 

de Redactia Observator

la 03.11.2023, 14:53

Vezi și

Inițial, autoritățile au anunțat că, în urma accidentului, patru persoane au fost rănite, dintre care două se aflau în stop cardiorespirator, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"La data de 3 noiembrie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea a patru persoane, pe DN 7. Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea Bujoreni, la km 182+ 950, un bărbat, de 52 de ani, cetățean bulgar, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând într-un gard de pe marginea drumului. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.  

Ulterior, polițiștii au anunțat că două femei, de 55 și 80 de ani, au murit în accident. În cauză se efectuează cercetări, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Șofer bulgar, dezastru cu doi morți pe un drum din Vâlcea. S-a înfipt cu mașina într-un gard din beton de pe marginea drumului, la Bujoreni