Antena Meniu Search
x

Video Șofer carbonizat în cabină, după ce s-a răsturnat cu cisterna pe un drum din Brăila. Explozie de proporții și zeci de tone de motorină împrăștiate pe șosea

Tragedie, seara trecută, într-o comună din judeţul Brăila. Atenţie, vă avertizăm că urmează detalii cu un puternic impact emoţional! Un bărbat a murit ars de viu, după ce s-a răsturnat cu cisternă încărcată cu 40 de tone de motorină, pe marginea drumului.

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 08:48

Vezi și

În urma accidentului, combustibilul a început să curgă pe şosea, iar în câteva momente, s-a produs o explozie uriaşă. Un şofer care trecea prin zonă a fost cel care a alertat pompierii.

Explozie în Brăila. Şoferul unei cisterne a murit carbonizat

În zadar însă s-au chinuit aceştia să stingă flăcările pentru că în doar câteva clipe cisterna a fost înghiţită în totalitate de foc. După zeci de minute, pompierii au reuşit să lichideze incendiul, însă pentru şoferul cisternei nu s-a mai putut face nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Șofer carbonizat în cabină, după ce s-a răsturnat cu cisterna pe un drum din Brăila. Explozie de proporții și zeci de tone de motorină împrăștiate pe șosea