Antena Meniu Search
x

Video Șofer cu mult tupeu, filmat pe străzile din Mamaia. Șmecher și foarte grăbit, a depășit mașinile din trafic prin locurile de parcare

O cameră de bord a filmat manevra extrem de periculoasă efectuată de un şofer, pe un bulevard din staţiunea Mamaia, în Constanţa. Cele trei benzi pe sensul de mers nu i-au mai ajuns, aşa că a luat-o prin locurile de parcare, amenajate pe partea dreaptă a drumului. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 10:49

Vezi și

În imaginile surprinse de camera de bord se vede cum un SUV Volkswagen se apropie cu viteză şi circulă pe banda din mijloc, în spatele unor alte mașini. 

Depășire prin locurile de parcare, în Mamaia

La un moment dat, când ajunge în dreptul autoturismului din faţă, în loc să aștepte și depășească în siguranță de pe banda liberă, intră prin locurile de parcare amenajate pe partea dreaptă a șoselei. 

Trece razant pe lângă doi stâlpi de iluminat, după care reintră în trafic, printre mașini, revenind pe prima bandă de circulație și continuându-și nestingherit drumul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Șofer cu mult tupeu, filmat pe străzile din Mamaia. Șmecher și foarte grăbit, a depășit mașinile din trafic prin locurile de parcare