Antena Meniu Search
x

Video Şofer de 19 ani, încarcerat după ce s-a izbit cu putere de o cisternă pe contrasens. Tragedie evitată miraculos în Vaslui

Un accident teribil s-a petrecut seara trecută, în judeţul Vaslui! Două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit violent de o autocisternă încărcată cu 23 de tone de combustibil. 

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 07:39

Vezi și

Totul s-a petrecut pe Drumul Naţional 24, în zona Mărul de Aur - Crasna. La volanul maşinii se afla un tânăr de 19 ani, dar şi o pasageră în vârstă de 20 de ani. Impactul a fost deosebit de violent, iar autocisterna s-a răsturnat şi a ajuns în afara părţii carosabile.

Ambele victime au supravieţuit

Din fericire... o tragedie a fost evitată, însă şoferul autoturismului a rămas încarcerat până la sosirea echipajelor medicale. Salvatorii au intervenit cu mai multe autospeciale, dar şi două ambulanţe SMURD. Cele două victime au ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Zona a fost asigurată de pompieri, iar cu ajutorul unui buldoutilaj, combustibilul a fost transferat într-un alt automarfar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Şofer de 19 ani, încarcerat după ce s-a izbit cu putere de o cisternă pe contrasens. Tragedie evitată miraculos în Vaslui