Antena Meniu Search
x

Şofer de 20 de ani, mort într-un accident în Dej. A intrat în coliziune cu un camion care transporta lemne

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a murit, după ce a intrat în coliziune cu un camion care transporta lemne. Accidentul s-a produs azi-noapte, în Dej. Bărbatul rămăsese încarcerat şi a fost transportat la spitalul Judeţean, unde ulterior a fost declarat decedat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.09.2021, 15:01

Tânărul şofer a fost rănit grav
Tânărul şofer a fost rănit grav - ISU Cluj

Update - 14:40 -  Medicii au declarat decesul tânărului, provocat în urma rănilor grave produse în accident

Primul apel la 112 a fost făcut în jurul orei 3. Poliţiştii, pompierii şi un echipaj medical au fost alertaţi despre producerea unui accident rutier la ieşirea din Dej, spre Cuzdrioara. Ajunşi la faţa locului, echipajele de salvare au găsit un autoturism avariat, în urma unei coliziuni protuse cu un autocamion care transporta lemne. Şoferul maşinii era încarcerat, inconştient şi prezenta multiple traumatisme.

Au fost întreprinse măsuri pentru extragerea rapidă a tânărului de aproximativ 20 de ani, având în vedere starea extrem de gravă a acestuia și faptul că autoturismul se afla contorsionat sub remorca camionului. Bărbatul a fost preluat de către echipajul SAJ și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer de 20 de ani, mort într-un accident în Dej. A intrat în coliziune cu un camion care transporta lemne