Antena Meniu Search
x

Video Şofer de 34 de ani din Hunedoara, băut, reţinut după ce a omorât o bătrână. Alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului

Un hunedorean de 34 de ani a fost reţinut 24 de ore de poliţişti după ce s-a urcat băut la volan şi a ucis o bătrână. Alte trei persoane au fost rănite în accident, iar una dintre acestea se află în stare gravă.

de Redactia Observator

la 03.09.2023, 07:37

Vezi și

În urma testării, şoferul avea o alcoolemie de 0,77 mg de alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a piedut controlul volanului și a lovit parapetul de protecție ce desparte sensurile de mers, iar mai apoi a ajuns pe prima bandă, unde a izbit violent un alt autoturism, pe care l-a proiectat într-un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi şoferi și a unei femei aflate în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani. Tot în aceaşi maşină se afla şi victima care a decedat, o femeie de 86 de ani. În urma impactului, extrem de violent, unul dintre autoturisme s-a oprit într-o conductă de gaz.

"A fost solicitată prezenţa unei echipe a distrbuitorului de gaze. În urma evaluării tehnice, conducta nu a fost avariată, astfel că nu s-a impus întreruperea alimentării cu gaz metan", a declarat Lucian Morogan, ISU Hunedoara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Şofer de 34 de ani din Hunedoara, băut, reţinut după ce a omorât o bătrână. Alte trei persoane au fost rănite în urma accidentului