Antena Meniu Search
x

Şofer de 63 de ani, mort într-un accident cumplit, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul şi a intrat în parapet. Tragedie în Timiş

Tragedie în Timiş. Un şofer de 63 de ani a murit, vineri, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul pe care îl conducea şi a intrat într-un parapet.

de Redactia Observator

la 07.06.2024 , 16:42

Bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se şi intrând în coliziune cu parapetul median. În urma evenimentului rutier, a rezultat decesul conducătorului autotrenului, arată o informare de presă a Poliţiei Timiş. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Bărbatul mort avea 63 de ani

"Un bărbat, în vârstă de 63 de  ani, a condus un autotren pe Calea 2, km 0+500 m, sensul de deplasare Lugoj - A1, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ulterior răsturnându-se, intrând în coliziune cu parapetul median.

Articolul continuă după reclamă

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autotrenului, în vârstă de 63 de ani.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a fost comunicatul transmis de autorităţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Evenimente » Şofer de 63 de ani, mort într-un accident cumplit, după ce s-a răsturnat cu TIR-ul şi a intrat în parapet. Tragedie în Timiş