Antena Meniu Search
x

Video Șofer de autobuz din Craiova, filmat cum refuză să ajute o tânără în scaun cu rotile. Mama fetei a depus o sesizare

Situaţie revoltătoare la Craiova. O tânără cu dizabilităţi a fost umilită de şoferul unui autobuz. Fata, aflată în scaun cu rotile şi însoţită de mama sa, i-a cerut şoferului să coboare şi să ridice rampa, însă acesta a refuzat. Mama fetei a filmat întreaga scenă, iar imaginile s-au răspândit în mediul online. Pentru gestul său lipsit de omenie, conducătorul riscă de la diminiuarea salariului pentru câteva luni, până la desfacerea contractului de muncă.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 08:45

Indiferenţă şi uşi închise. De acest tratament a avut parte tânăra care, cu lacrimi în ochi, s-a rugat de şoferul autobuzului să o ajute. Era însoţită de mama ei şi aştepta autobuzul în staţie pentru a se deplasa în oraş. Gestul şocant al şoferului i-a lăsat un gust amar. 

  • Adriana Prodan, tânăra umilită de șofer: A tras aproape de bordură, dar nu a vrut şoferul să coboare, nu s-a dat jos de pe scaunul dumnealui, să îmi deschidă rampa. M-am rugat de dumnealui câteva minute să coboare. I-am explicat că o să îi fac o reclamaţie. 

Zis şi făcut. Indignată de situaţie, mama fetei care a filmat întreaga scenă, a trimis imaginile celor de la Regia Autonomă de Transport Craiova, unde a depus şi o sesizare.

Vezi și
  • Marcel Tănăsescu, Administrator Regia Autonomă de Transport Craiova: Am identificat conducătorul auto. Urmează să fie cercetat în comisia de disciplină şi în funcţie de abaterea avută, şi este foarte gravă, poate risca de la diminuarea salariului pe câteva luni, până la desfacerea contractului de muncă. 

Şoferii mijloacelor de transport public sunt obligaţi să asiste persoanele cu dizabilităţi, atât la urcarea, cât şi la coborârea din vehicule. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Șofer de autobuz din Craiova, filmat cum refuză să ajute o tânără în scaun cu rotile. Mama fetei a depus o sesizare