Antena Meniu Search
x

Şofer de tir înspăimântat pe şosea, la Sighişoara: "Venea în zigzag spre mine!" Impactul, devastator

Un şofer de tir înspăimântat pe şosea, la Sighişoara, după ce a trăit momente de groază: "Venea în zigzag spre mine!" Impactul dintre camionul condus de şoferul în vârstă de 65 de ani şi un autoturism a fost devastator.

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 14:14

Un şofer de tir înspăimântat pe şosea, la Sighişoara Vezi și

Un şofer de tir înspăimântat pe şosea, la Sighişoara, după ce a trăit momente de groază: "Venea în zigzag spre mine!" Impactul dintre camionul condus de şoferul în vârstă de 65 de ani şi un autoturism a fost devastator. Accidentul s-a soldat cu o victimă, conducătorul autoturismului, care e în stare critică la spital.

La câteva minute după ce ambulanţe preluase şoferul vinovat în comă şi îl ducea spre spital, şoferul TIR-ului era încă în stare de şoc.

"Veneam din direcţia Braşov şi în curbă o maşină din faţă venea în zig-zag, cu viteză destul de mare. Am frânat, am frânat brusc, şi ca să evit impactul direct am luat un pic de viraj stânga să-i dau voie să treacă pe lângă mine, dar totuşi nu l-am putut evita, avea viteză destul de mare. Mi-a luat faţa şi s-a dus pe câmp, 30-50 de metri. Dacă intuiam mai bine că intră în faţa mea... nu ştiu. E primul accident în 45 de ani, e prima dată când am probleme de genul ăsta.", a povestit şoferul în vârstă de 65 de ani, din Cluj.

"Dacă mergeam direct în faţă era sub mine, era praf şi el şi camionul.", mai spune bărbatul, care pare că înţelege greu ce i s-a întâmplat, de fapt.

Accidentul a avut loc aproape de miezul nopţii, joi, iar TIR-ul mergea de la Braşov spre Germania, încărcat cu electronice. Şoferul vinovat are 48 de ani şi e din Tg. Mureş, el conducând o Skoda Fabia. Era singur în maşină şi a fost aruncat pe câmp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Şofer de tir înspăimântat pe şosea, la Sighişoara: "Venea în zigzag spre mine!" Impactul, devastator