Antena Meniu Search
x

Video Șofer de TIR din Arad, prins cu 15 migranți ascunși în camion, la Nădlac 2. Cum i-au găsit polițiștii de frontieră

Un șofer de TIR din Arad a fost prins cu 15 migranți ascunși în camionul său, în Vama Nădlac 2. Bărbatul de 45 de ani încerca să-i ajute pe migranții din Irak, Siria și Turcia să treacă ilegal frontiera în Ungaria, însă planul lui a fost dat peste cap de polițiștii de frontieră de la vama Nădlac II. Toți cei 15 migranți erau ascunși în interiorul lăzilor pentru paleţi ale semiremorcii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.02.2022, 12:53

Vezi și

Șoferul român le-a spus polițiștilor de frontieră că merge în Ungaria să încarce diverse bunuri. La o verificare amănunțită, polițiștii au descoperit 15 cetățeni străini înghesuiți în spații special amenajate în remorcă.

”În data de 18.02.2021, în jurul orei 00.25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în urma analizei de risc în vederea prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier fără încărcătură, format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un cetăţean român în vârstă de 45 de ani, domiciliat în judeţul Arad.  Şoferul a declarat că se deplasează în ţara vecină, pentru a încărca bunuri diverse”, transmite Poliţia de Frontieră.

Migranții prinși în camionul românului sunt cetățeni din Siria, Irak și Turcia

În urma unui control amănunţit al mijlocului de transport au fost descoperiţi, ascunşi în interiorul lăzilor pentru paleţi ale semiremorcii, 15 cetăţeni străini.

Cu toţii au fost duşi la sediul sectorului pentru cercetări şi în cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt migranţi din Irak, Siria şi Turcia. Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări în vederea stabilirii activităţii infracţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Șofer de TIR din Arad, prins cu 15 migranți ascunși în camion, la Nădlac 2. Cum i-au găsit polițiștii de frontieră