Antena Meniu Search
x

Video Şofer din Buzău, acuzat de transport ilegal, scandal cu poliţia şi presa în parcarea unui hypermarket. "Pe domeniul public îţi dau una de îţi crapă capul"

Un şofer a făcut scandal în parcarea unui hypermarket din Buzău, după ce a fost oprit de poliţişti şi sancţionat pentru transport ilegal de persoane. Le-a smuls actele din maşină poliţiştilor, iar apoi s-a certat cu reprezentaţii presei care filmau incidentul.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 11.08.2021, 11:50

Vezi și

Conducătorul unui autovehicul a fost oprit de poliţişti după ce a fost identificat că făcea transport de persoane, în regim de taxi, fără a avea acte în acest sens. 

Bărbatul a fost invitat să oprească pentru a fi identificat în parcarea unui hypermarket, iar în momentul în care a aflat despre ce este vorba, a pornit scandalul.

Pe imagini se poate observa cum bărbatul pur și simplu intră în autospeciala de poliție parcată, peste polițistul care întocmea un proces verbal și îi smulge mai multe documente.

Ameninţare pentru reporteri

Pe acelaşi subiect

Ulterior acesta le transmite polițiștilor să nu pună mâna pe el, oamenii legii încearcă să îl imobilizeze, dar șoferul reușește să se deplaseze până la autovehiculul său. Conducătorul auto le transmite ulterior polițiștilor că nu au dreptul să îl țină și că pentru a-l opri trebuie să existe o echipă formată din doi polițiști. "Nu pui mâna pe mine! Haide, mă, lăsaţi-mă în pace, că nu am făcut nimic.Ţi-am dat documentele, centură aveam, pe ce bază mă opreşti?", a întrebat bărbatul.

Întrebat de jurnalişti de ce a fost oprit, bărbatul a precizat că nu face curse de transport ilegal, cum susţin poliţiştii, ci mergea cu autovehiculul la RAR. "Ei susţin că fac curse. Nu fac curse, mă duc cu maşina asta la RAR", a mai spus şoferul.

După câteva explicații însă acesta îi amenință şi pe cei care filmau în zonă.

Şofer: Cu ce drept mă filmezi tu pe mine?

Reporter: Sunteţi pe domeniul public şi avem dreptul.

Şofer: Pe domeniul public îţi dau una de îţi crapă capul.

Ce amendă a primit bărbatul

În urma incidentului, poliţiştii spun că i-au reţinut plăcuţele şi certificatul de înmatriculare, pentru transport ilegal.

În plus, bărbatul a fost amendat şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Sancţiunile cumulate primite de şoferul scandalagiu au însumat 5.350 de lei, conform poliţiei din Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Şofer din Buzău, acuzat de transport ilegal, scandal cu poliţia şi presa în parcarea unui hypermarket. "Pe domeniul public îţi dau una de îţi crapă capul"