Antena Meniu Search
x

Foto Un şofer din Hunedoara s-a învârtit într-un sens giratoriu până a venit Poliţia să-l scoată

Un şofer din Hunedoara a fost filmat de camerele de supraveghere amplasate în oraș în timp ce se învârte în mod intenționat cu mașina într-un sens giratoriu, până în momentul în care un echipaj de poliție sosește la fața locului și îi cere să tragă pe dreapta.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2021, 18:17

Vezi și

Șoferul de 21 de ani încă făcea drifturi în sensul giratoriu „tricolor” din cea mai importantă intersecţie a oraşului Hunedoara, când un echipaj de poliție a ajuns în zonă. Iniţial, tânărul aflat la volan a încercat să fugă de poliţişti, însă a fost blocat şi încătuşat.

„Cetăţeanul care făcea drifturi în sensul giratoriu tricolor a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Un echipaj al Poliţiei rutiere l-a identificat şi acesta a fost sancţionat potrivit legii pentru tulburarea liniştii publice. Ba mai mult, a rămas şi fără permisul de conducere”, a scris Primăria Hunedoara într-un mesaj postat pe Facebook. 

Potrivit IPJ Hunedoara, tânărul de 21 de ani a fost amendat cu 1.160 de lei şi a rămas fără permis auto pentru 30 de zile, la care se adaugă o amendă de 1.500 de lei la Legea 61. De asemenea, el a rămas fără certificatul de înmatriculare al maşinii, din cauza poluării fonice produsă cu autovehiculului. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer din Hunedoara s-a învârtit într-un sens giratoriu până a venit Poliţia să-l scoată