Antena Meniu Search
x

Şofer din Galaţi, dat în căutare. A lovit grav un copil de 8 ani aflat pe bicicletă şi a fugit de la faţa locului

Poliţia din Galaţi caută un şofer care luni, în localitatea Frumuşiţa, a lovit într-o intersecţie un minor aflat pe bicicletă şi a fugit de la faţa locului, potrivit IPJ Galaţi, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 22.06.2023, 11:25

Şofer din Galaţi, căutat de poliţişti după ce a lovit grav un copil de 8 ani şi a fugit de la faţa locului
Şofer din Galaţi, căutat de poliţişti după ce a lovit grav un copil de 8 ani şi a fugit de la faţa locului - Shutterstock

Potrivit sursei citate, Poliţia Galaţi a fost sesizată prin intermediul 112 cu privire la faptul că pe un drum comunal din localitatea Frumuşiţa a avut loc un accident rutier, în urma căruia un copil a fost rănit.

Din verificările preliminare efectuate la faţa locului poliţiştii rutieri au stabilit că o persoană necunoscută, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nouă, din comuna Frumuşiţa, când a ajuns la intersecţia cu strada Troiţei, a surprins şi accidentat un minor, cu vârsta de opt ani, care se deplasa pe o bicicletă, după care a părăsit locul producerii acestui eveniment.

Poliţia are un cerc de suspecţi

În urma accidentului rutier, minorul a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Ioan" Galaţi, unde a rămas internat.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, iar cercetările sunt continuate de poliţişti pentru identificarea persoanei care se afla la volan şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Şoferul fugar nu a fost găsit până în acest moment. Poliţia Rutieră are un cerc de suspecţi şi continuă cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Şofer din Galaţi, dat în căutare. A lovit grav un copil de 8 ani aflat pe bicicletă şi a fugit de la faţa locului