Antena Meniu Search
x

Video Şofer din Timişoara, bătut măr de o femeie în trafic, pentru că a vrut s-o tragă la răspundere. După incident, şoferiţa şi-a văzut liniştită de drum

Scandalurile în trafic au ajuns la un nou nivel. O şoferiţă a bătut astăzi un alt conducător auto. Totul s-a întâmplat pe şoseaua ce leaga Timisoara de Autostrada Vestului, pe o porţiune de drum în lucru. 

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 20:00

Vezi și

Femeia a circulat cu viteză, minute bune pe prima bandă de circulaţie, acolo unde se făceau lucrările. A ridicat praf şi a aruncat pietre pe parbrizele altor şoferi care circulau regulamentar. Unul dintre ei a vrut să o oprească să-i ceară explicaţii, aşa că a frânat brusc şi a blocat-o.

Șoferița a sărit la bătaie, după ce a condus cu viteză

Nu a mai apucat să o certe pentru că femeia a început să dea în el cu piciorul. După ploaia de lovituri, şoferiţa s-a urcat în maşină şi şi a continuat drumul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şofer din Timişoara, bătut măr de o femeie în trafic, pentru că a vrut s-o tragă la răspundere. După incident, şoferiţa şi-a văzut liniştită de drum