Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şofer filmat pe contrasens, pe Autostrada Moldovei A7. O cameră de bord a surprins momentul de infarct

Șoferul unei mașini cu numere de Neamț a fost surprinsă conducând pe contrasens pe Autostrada A7 - Centura ocolitoare a Bacăului este căutat de Poliție.

de Redactia Observator

la 07.10.2024 , 12:01

În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video cu un autoturism care circulă pe contrasens pe Autostrada A7 - Centura ocolitoare a municipiului Bacău, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău transmite că se fac verificări pentru identificarea șoferului.

Pe contrasens, pe Autostrada Moldovei A7

O mașină cu numere de Neamț a fost surprinsă, duminică după-amiază, circulând pe contrasens pe centura Bacăului. "Cu privire la aspectele în cauză, la acest moment, polițiști Serviciului Rutier Bacău efectuează verificări în vederea identificării și depistării conducătorului auto, urmând a fi luate măsurile legale ce se impun", au comunicat reprezentanţii IPJ Bacău.

Vezi și

Şoferul a fost înregistrat de un alt conducător auto, care a reuşit să-l evite la limită, în timp ce depăşea mai multe TIR-uri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ce alegeţi, să faceţi facultate sau să învăţaţi o meserie?
Observator » Evenimente » Şofer filmat pe contrasens, pe Autostrada Moldovei A7. O cameră de bord a surprins momentul de infarct