Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul fugar care a lovit 5 mașini şi a lovit doi oameni a fost prins într-un cartier din Capitală

După ce a lovit cinci maşini şi a rănit doi oameni s-a ascuns mai bine de 30 de ore în casa unor prieteni. Înainte de accident, a fugit cu Poliţia pe urme. Conducea fără permis o maşina neînmatriculată şi a refuzat să oprească la un control de rutină.

de Redactia Observator

la 15.07.2018 , 19:41

După ce a lovit cinci maşini şi a rănit doi oameni s-a ascuns mai bine de 30 de ore în casa unor prieteni. Înainte de accident, a fugit cu Poliţia pe urme. Conducea fără permis o maşina neînmatriculată şi a refuzat să oprească la un control de rutină. Bărbatul are 39 de ani şi nu a găsit o explicaţie pentru fuga disperată care a pus vieţi în pericol. Recidivist, considerat periculos, se întoarce la închisoare.

Gheorghe Iancu, cunoscut sub apelativul Minică, a fost găsit de poliţişti, aseară, în cartierul Tei-Toboc din Bucureşti. 

Bărbatul se ascundea la locuinţa de pe o stradă din Sectorul 2 a unor prieteni. În momentul în care a văzut politistii la poarta, acesta a decis sa se predea. 

Vezi și

A condus fără să aibă permis o maşină neîmatriculată, nu a răspuns la somaţiile Poliţiei Rutiere, iar pe un Bulervard din Capitală, a făcut un viraj, ca-n filme, în urma căruia a lovit cinci maşini şi a rănit doi oameni. Apoi a fugit. 

Fuga lui a fost filmată de camerele de supraveghere din oraş. Peste 30 de ore a pus Poliţia pe jar. A fost dat în consemn la frontieră şi a fost căutat peste tot. La 39 de ani a adunat condamnări de 12 ani de închisoare, inclusiv pentru tâlhărie, o infracţiune cu violenţă. A fost eliberat înainte de a ispăşi complet ultima pedeapsă, iar când a produs accidentul, era în maşină cu un alt recidivist, eliberat din închisoare în urmă cu doar două luni. Rudele fugarului susţin că nu ştiau că este căutat de Poliţie. 

Mai lucra cu ziua pe şantier. Când au venit organele de poliţie, am întrebat ce a făcut şi mi-au spus: "O să aflaţi!", a povestit sora bărbatului prins.

Bărbatul s-a întors în arest. Deocamdată pentru 30 de zile. Este anchetat pentru vătămare din culpă, conducere fără permis a unui autovehicul neînmatriculat şi fugă de la locul accidentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Șoferul fugar care a lovit 5 mașini şi a lovit doi oameni a fost prins într-un cartier din Capitală