Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer din Galaţi ar fi putut produce o tragedie, după ce nu a acordat prioritate unei ambulanţe. Un copil a fost rănit!

Accident spectaculos la Galaţi, acolo unde şoferul unei maşini de teren a ignorat semnalele unei ambulanţe plecate la o intervenţie!

de Redactia Observator

la 26.12.2017 , 17:50

Accident spectaculos la Galaţi, acolo unde şoferul unei maşini de teren a ignorat semnalele unei ambulanţe plecate la o intervenţie! În urma impactului, un copil a fost rănit uşor şi a suferit un atac de panică. Şoferul imprudent a scăpat cu o răni minore.

Şoferul aflat la volanul maşinii de teren a intrat în intersecţie, deşi ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. 

În urma coliziunii, maşina de teren condusă de bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost proiectată pe trecerea de pietoni şi s-a oprit într-un stâlp. 

Vezi și

Femeia a fost însă norocoasă. Şi la fel şi copilul aflat pe locul din spate, în bolidul condus de şoferul grăbit. 

Mihai Polinsch, sef Ambulanta Galati: "Un băieţel de 11 ani, cu un traumatism toracic uşor şi cu un atac de panică şi un bărbat, unchiul lui, cu un traumatism cranio facial minor şi care a refuzat tranaportul la spital."

Bărbatul va trebui acum să răspundă acum în faţa oamenilor legii. 

Până una alta, pe numele şoferului imprudent a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Un şofer din Galaţi ar fi putut produce o tragedie, după ce nu a acordat prioritate unei ambulanţe. Un copil a fost rănit!