Antena Meniu Search
x

Video Șofer inconștient, filmat cum "taie" un drum european din Brăila deși nu avea prioritate. Ce amendă a luat

O mașină aflată pe un drum fără prioritate a traversat cu viteză o șosea foarte circulată. Incidentul s-a produs luni în județul Brăila. În urma manevrei periculoase șoferul a rămas fără permisul de conducere.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 18:32

manevră șofer Brăila
Șofer inconștient, filmat cum "taie" un drum european din Brăila deși nu avea prioritate. Ce amendă a luat - IPJ Brăila

Incidentul a avut loc luni pe DE 584 și a fost filmat de camera de bord a unei mașini de Poliție.

"În această dimineață, 27 mai, în jurul orei 10:30, un echipaj al Serviciului Rutier, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DE 584, a observat un vehicul ce se deplasa pe DJ 55A și care la intersecția cu DE 584 nu a respectat semnificația indicatorului STOP și a traversat drumul european, punând în pericol ceilalți participanți la trafic", au transmis polițiștii brăileni.

Polițiștii au urmărit și oprit mașina. La volan se afla un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din județul Prahova. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii mai anunță că "șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.815 lei, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Șofer inconștient, filmat cum "taie" un drum european din Brăila deși nu avea prioritate. Ce amendă a luat