Antena Meniu Search
x

Galerie foto Șofer mort după ce a intrat cu mașina în TIR, pe un drum din Gorj. Bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe șosea

Imagini teribile, în această dimineaţă, pe un drum din Gorj. Un şofer și-a pierdut viața în urma unui accident înfiorător, după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Se pare cî bărbatul a intrat într-o depășire fără se se asigure corespunzător.

de Redactia Observator

la 28.12.2023, 11:33

Potrivit autorităților, tragedia s-a produs joi dimineață, pe DN 67 Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 107, în apropierea localității Câmpu Mare din județul Gorj.

Șoferul ar fi intrat în depășire fără să se asigure

Din primele informaţii, se pare că şoferul maşinii intrase într-o depăşire, fără să se asigure corespunzător, şi s-a izbit frontal cu autovehicul de mare tonaj.

Trei persoane au fost implicate în accident. Singura victimă a fost şoferul maşinii, care a murit pe loc.

"În acest moment, este în dinamică o intervenție pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier în care au fost implicate un autovehicul de mare tonaj și un autoturism, pe raza localității Scoarța, satul Câmpu Mare. Se intervine cu două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj", au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Traficul în zonă a fost închis pe ambele sensuri, până la eliberarea şoselei de bucăţile de maşină împrăştiate pe asfalt. Circulația a fost deviată pe DJ 661. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Șofer mort după ce a intrat cu mașina în TIR, pe un drum din Gorj. Bucăți din caroserie s-au împrăștiat pe șosea