Antena Meniu Search
x

Video Șofer mort într-o mașină făcută zob în copac, lângă poligonul militar de la Cincu. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să-l scoată dintre fiare

Noaptea trecută, un accident rutier tragic a avut loc lângă localitatea Cincu, din Braşov. Şoferul unei maşini a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un copac de pe marginea şoselei.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 08:27

Vezi și

Impactul a fost atât de puternic, încât maşina s-a făcut zob, iar pompierii s-au chinuit zeci de minute să-l scoată pe bărbat din mormanul de fiare.

"La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD si un echipaj cu apă și spumă. S-au deplasat și o autospecială cu apă si spumă cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD de la ISU Sibiu. S-a intervenit pentru descarcerarea victimei dintre fiarele autoturismului. Din păcate, victima a suferit leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată“ comunică ISU Brașov", au transmis reprezentanții ISU Brașov.

Din păcate însă, medicii sosiţi la faţa locului nu i-au mai putut salva viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Șofer mort într-o mașină făcută zob în copac, lângă poligonul militar de la Cincu. Pompierii s-au chinuit zeci de minute să-l scoată dintre fiare