Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Şofer mort într-o Skoda zdrobită de cisternă, în Constanţa. Maşina ar fi intrat pe contrasens, pe drumul între Năvodari si Corbu

Imagini de groază, în această dimineaţă, în Constanţa. Un şofer a murit pe loc, după ce maşina pe care o conducea ar fi intrat pe contrasens şi s-a izbit de o cisternă. Impactul a fost atât de puternic, încât partea din faţă a autoturismului a fost efectiv distrusă.

de Redactia Observator

la 30.05.2024 , 08:48

Tragedia a avut loc pe drumul între Năvodari si Corbu, în jurul orei 6.45.

Şofer mort într-o Skoda zdrobită de cisternă, în Constanţa

La fața locului s-au deplasat militarii ISU Dobrogea cu SMURD B și SMURB C, precum și cadrele medicale cu un echipaj SAJ B2. Din păcate, însă, pentru şoferul maşinii implicate în accident nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat.

Vezi și

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate dinamica şi cauzele care au dus la producerea tragediei. Din primele informaţii, se pare că autoturismul ar fi pătruns pe contrasens, unde s-a izbit violent de cisternă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Şofer mort într-o Skoda zdrobită de cisternă, în Constanţa. Maşina ar fi intrat pe contrasens, pe drumul între Năvodari si Corbu