Antena Meniu Search
x

Şoferul beat, care a omorât doi tineri din Tulcea, a fost lăsat în libertate

Vlad Andrei Alexandru, şoferul beat din Constanţa care a omorât doi tineri din Tulcea în cumplitul accident de la Palazu Mic, a fost lăsat în libertate.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.02.2019, 15:01

Vlad Andrei Alexandru, şoferul beat din Constanţa care a omorât doi tineri din Tulcea în cumplitul accident de la Palazu Mic, a fost lăsat în libertate.

Judecătorii din Constanţa au decis, ieri, că nu mai este nevoie ca tânărul să stea în arest, motiv pentru care au hotărât revocarea măsurii arestului preventiv.

Totul după ce procurorii ar fi depus prea târziu cererea de prelungire a măsurii arestului preventiv.

Pe acelaşi subiect

Nenorocirea în urma căreia doi tineri din Tulcea, Dragoş Moraru (18 ani), şoferul autoturismului Logan, şi Adrian Cicîrîc (18 ani), s-a produs în noaptea de 19 spre 20 ianuarie, în zona localităţii Palazu Mic.

Vlad Andrei Alexandru se afla la volanul unui autoturism marca BMW X1 şi avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Doi tineri din Tulcea au murit în groaznicul accident de la Palazu Mic

Dragoş şi Cici au murit pe loc în urma accidentului de la Palazu Mic

La un moment dat, pe DN 22 Constanţa - Tulcea, şoferul BMW-ului a pătruns pe contrasens şi a izbit în plin un autoturism Dacia Logan în care se aflau trei tineri din Tulcea.

În urma impactului violent, Dragoş Moraru şi Adrian Cicîrîc au murit pe loc, în timp ce prietenul lor a fost rănit şi a ajuns la spital, la fel ca şi şoferul vinovat.

Acuzat de ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, Vlad Alexandru a fost arestat pentru 30 de zile la acea dată.

Potrivit tulceanoastra.ro, procurorii constănţeni au decis să ceară măsura controlului judiciar împotriva şoferului care a provocat tragedia de la Palazu Mic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul beat, care a omorât doi tineri din Tulcea, a fost lăsat în libertate