Antena Meniu Search
x

Şofer prins când circula cu 288 de kilometri pe oră, pe Autostrada A3. Poliţia: "Ce timp de reacţie poţi să ai la o asemenea viteză?"

Un şofer a fost prins circulând cu o viteză de 288 de kilometri pe oră, pe Autostrada A3, între Câmpia Turzii şi Nădăşelu. Un altul a fost surprins cu "doar" 252 de kilometri pe oră.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 22.08.2021, 22:27

Viteze de peste 250 de kilometri la oră, surprinse de radarul poliţiei
Viteze de peste 250 de kilometri la oră, surprinse de radarul poliţiei - Facebook Poliţia Română

Doi şoferi au fost prinşi de poliţişti când circulau cu viteza de 288, respectiv 252 de kilometri pe oră, pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii - Nădăşelu, ei fiind sancţionaţi.

Poliţia Română a postat, pe pagina de Facebook, fotografii în care se vede că un şofer a fost suprins conducând cu viteza de 288 de kilometri pe oră, iar altul cu 252 de kilometri pe oră.

"Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinşi şi sancţionaţi pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădăşelu. Ce timp de reacţie poţi să ai la o asemenea viteză?", au întrebat reprezentanţii Poliţiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Şofer prins când circula cu 288 de kilometri pe oră, pe Autostrada A3. Poliţia: "Ce timp de reacţie poţi să ai la o asemenea viteză?"