Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șofer prins când dădea șpagă polițiștilor pentru a nu-l pedepsi că era drogat la volan, în Craiova

Un bărbat de 29 de ani a fost prins când dădea șpagă polițiștilor pentru a nu-l pedepsi că era drogat la volan, în municipiul Craiova.

de Cristi Ioniţă

la 17.08.2020 , 18:05

Șoferul a fost plasat în arest la domiciliu Șoferul le-a promis polițiștilor 7.000 de lei - Profimedia - imagine ilustrativă
  • Șoferul prins drogat la volan are 29 de ani.
  • Șoferul a fost plasat în arest la domiciliu.

Incidentul s-a produs la sfârșitul săptămânii trecute, când un echipaj de poliție l-a tras pe dreapta pe șoferul de 29 de ani, pentru un control de rutină, pe raza municipiului Craiova.

În urma controlului s-a stabilit că bărbatul își conducea mașina deși era sub influența substanțelor psihoactive.

Agenții de poliție se pregăteau să constate infracțiunea în momentul în care bărbatul s-a oferit să le dea o șpagă consistentă.

Articolul continuă după reclamă

Agenții de poliție l-au dat în vileag pe șofer atât la șeful lor ierarhic, cât și la reprezentanții Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dolj.

Astfel, șoferul a fost prins în flagrant în timp ce le oferea polițiștilor 2.200 de lei din cei 7.000 de lei promiși.

Magistrații de la Tribunalul Dolj au dispus plasarea șoferului în arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind acuzat oficial de comiterea infracțiunii de dare de mită.

Cristi Ioniţă Like

Născut în '82, îndrăgostit de sport din '83, Cristi Ioniţă a început să lucreze în presă încă din clasa a X-a, când scria ştiri din sport pentru Uniplus Radio.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Șofer prins când dădea șpagă polițiștilor pentru a nu-l pedepsi că era drogat la volan, în Craiova