Antena Meniu Search
x

Un şofer român de TIR a blocat o autostradă din Austria, ca să bată un alt şofer. Coloana de maşini a avut 5 km

Blocaj de 5 km pe o autostradă din Austria din cauza unui şofer român care a oprit camionul şi s-a dat jos în trafic. Nimeni nu a îndrăznit să intervină, românul fiind extrem de furios.

Un şofer român de TIR a blocat o autostradă din Austria, ca să bată un alt şofer. Coloana de maşini a avut 5 km. Românul a oprit camionul şi s-a dat jos în trafic. Nimeni nu a îndrăznit să intervină, românul fiind extrem de furios.

În vârstă de 35 de ani, românul s-a şicanat în trafic cu un alt camionagiu, ucrainean, 50 de ani, pe A12, în apropiere de ieşirea spre Worgl. Nervos, a blocat apoi camionul "rivalului" său.

Cei doi au oprit pur şi simplu TIR-urile, blocând ambele benzi de mers. S-au dat jos din cabine, s-au luat la ceartă şi apoi la pumni şi lovituri de picioare, ambii fiind răniţi şi necesitând îngrijiri medicale. Blocajul în spatele lor pe autostradă, scrie presa austriacă, a fost de 5 km.

Cei doi bărbați au fost raportați pentru mai multe infracţiuni la Procuratura din Innsbruck şi vor suporta consecinţele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un şofer român de TIR a blocat o autostradă din Austria, ca să bată un alt şofer. Coloana de maşini a avut 5 km