Antena Meniu Search
x

Şofer rupt de beat, pe contrasens cu BMW-ul, filmat când intră într-un camion, la Ghimbav (video)

Un şofer rupt de beat circula pe contrasens cu BMW-ul şi a fost filmat când intră într/un camion, la Ghimbav. După accident, şoferul coboară şi nu înţelege nimic, încercând să îl certe pe şoferul care circula regulamentar.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 21.06.2019, 09:27

Şofer rupt de beat cu BMW-ul pe contrasens, intră într-un camion Vezi și

Un şofer rupt de beat circula pe contrasens cu BMW-ul şi a fost filmat când intră într-un camion, la Ghimbav. După accident, şoferul coboară şi nu înţelege nimic, încercând să îl certe pe şoferul care circula regulamentar.

Şoferul unui BMW Seria 1 a fost filmat joi noapte circulând pe contrasens, în Ghimbav, pe un drum cu două benzi şi cu sensuri separate de bordură de beton. 

Un şofer de TIR e cel care a surprins imaginile, inclusiv momentul în care şoferul băut intră de pe banda a doua pe banda întâi, pe contrasens, direct într-un camion care circula regulamentar.

Din fericire, accidentul a fost unul uşor şi nu s-a soldat cu victime.

Pe acelaşi subiect

Pe o ploaie torenţială, şoferul BMW-ului coboară de la volan în şlapi şi pantaloni scurţi şi nu poate articula prea multe cuvinte, întrebându-l pe şoferul de TIR care îl filma: "Ce a vrut mă, ce a vrut?"

Un barbat în vârstă de 32 ani, din orașul Ghimbav, jud. Brașov, care se deplasa pe str. Făgărașului din orașul Ghimbav, a pătruns pe contrasens și a intrat într-o autoutilitara care circula regulamentar. 

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.95 mg/l alcool pur. 

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Şofer rupt de beat, pe contrasens cu BMW-ul, filmat când intră într-un camion, la Ghimbav (video)