Meniu
Search
x

Șoferul care spulberat 4 oameni, pe trecerea de pietoni în Constanța, nici măcar nu a frânat, spun martorii

Imagini dramatice au fost surprinse pe un bulevard din Constanţa. Patru tineri au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni. Traversau regulamentar când un şofer care avea permis doar de câteva luni a intrat în ei.

la 12.11.2018, 21:25
Vezi și

Imagini dramatice au fost surprinse pe un bulevard din Constanţa. Patru tineri au fost spulberaţi pe trecerea de pietoni. Traversau regulamentar când un şofer care avea permis doar de câteva luni a intrat în ei. Martorii spun că mergea cu viteză şi nu a avut nicio intenţie de a frâna.

Patru prieteni - o femeie şi trei bărbaţi - au fost loviţi din plin pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, din Constanţa. Se întorceau de la o petrecere, când un tânăr de 20 de ani i-a spulberat. 

Închis în maşina poliţiei, şoferul a gesticulat agitat şi a încercat să explice ce s-a întâmplat. În timp ce medicii de pe şase ambulanţe tratau răniţii.

"Toate maşinile oprite, lumea traversa. Însă ei au avut viteză, nu au oprit şi au intrat la 10 centimetri în spatele meu, când am întors capul, am văzut că s-a produs accidentul", spune un martor.

Martorii spun că şoferul nici măcar nu a frânat înainte de a lovi grupul de pietoni. Are 20 de ani şi a obţinut permisul de câteva luni.

Un mort, o femeie în comă

Cel mai grav rănit a fost un bărbat de 29 de ani. A murit la spital. Femeia din grup este încă în comă.

Bogdan Obadă, director medical Spitalul Judeţean Constanța: Este intubată, ventilată mecanic, are multiple fracturi, are traumatisme craniene, traumatisme pulmonare şi este în stare critică.

Ceilalţi bărbaţi din grup au picioarele fracturate, dar sunt conştienţi. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Șoferul care spulberat 4 oameni, pe trecerea de pietoni în Constanța, nici măcar nu a frânat, spun martorii