Antena Meniu Search
x

Şoferul vitezoman care a spulberat tânăra mămică la Dumbrăveşti a fost lăsat în libertate

Imagini şocante în faţa unei grădiniţe din Prahova. O tânără mamă care abia îşi lăsase copilul în grija educatoarelor a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Camerele de supraveghere au surprins impactul. Şoferul nu a avut nici cea mai mică intenţie de a frâna, spun martorii.

Vezi și

Imagini şocante au fost filmate în faţa unei grădiniţe din Prahova. O tânără mamă care abia îşi lăsase copilul în grija educatoarelor a fost spulberată pe trecerea de pietoni. Camerele de supraveghere au surprins impactul teribil. Şoferul nu a avut nici cea mai mică intenţie de a frâna, spun martorii. După cercetări, el a fost lăsat în libertate.

La ora 08:20 dimineaţa, după ce îşi lasă la grădiniţă băiatul de trei ani, Nicoleta se îndreaptă spre casă. Pe imaginile şocante suprinse camera de supraveghere se vede cum tânăra se opreşte în dreptul trecerii de pietoni din centrul localităţii Dumbrăveşti, Prahova. Se uită în dreapta, face doi paşi, iar la al treilea e lovită în plin de o maşină care vine din stânga ei. În urma impactului, tânăra mamă e aruncată la mai bine de 10 metri distanţă, în roata unei basculante. Şoferul de pe camion pare că a anticipat totul.  

Şoferul care a spulberat-o are 32 de ani. Imaginile arată clar că nu a încetinit înainte de trecerea pentru pietoni. 

În ciuda eforturilor echipajului SMURD, tânăra mamă nu a mai putut fi salvată. La marginea şoselei, cei care au cunoscut-o au ridicat un mic altar. 

Pe acelaşi subiect

La 6 zile de la tragedie, Consiliul Judeţean Prahova, care este şi administratorul drumului a montat de o parte şi de alta a drumului benzi rezonatoare. Ceea ce nu s-a schimbat de atunci este practic viteza excesivă cu care şoferii trec peste trecerea de pietoni, care este chiar în faţa şcolii din localitate. 

Valentin State, primarul comunei Dumbrăveşti: Drumul Judeţean 102 este unul dintre cele mai periculoase. Semnele de circulaţie nu sunt respectate de niciun şofer.

Fiul Nicoletei va creşte fără mamă. E ca un blestem în familie. Şi tânăra de 24 de ani îşi pierduse părinţii când era un copil. 

Şoferul acuzat de ucidere din culpă este acum cercetat în libertate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Şoferul vitezoman care a spulberat tânăra mămică la Dumbrăveşti a fost lăsat în libertate