Antena Meniu Search
x

Şofer de TIR, depăşire criminală pe Valea Oltului: 'Pun pariu că era pe telefon'

Un şofer de TIR a fost filmat cu o cameră de bord, după o depăşire criminală pe Valea Oltului, iar imaginile au fost postate pe YouTube.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.01.2020, 09:23

Şofer de TIR, filmat după o depăşire criminală pe Valea Oltului
Şofer de TIR, depăşire criminală pe Valea Oltului - YouTube

Un şofer de TIR a fost filmat cu o cameră de bord, după o depăşire criminală pe Valea Oltului, iar imaginile au fost postate pe YouTube.

Totul s-a întâmplat, ieri, 21 ianuarie 2020, pe Valea Oltului, acolo unde un şofer, care conducea un autoturism, a avut prezenţa de spirit să oprească maşina şi să tragă pe dreapta pentru a evita o tragedie.

În maşina sa se aflau soţia şi cei doi copii, iar în momentul în care a văzut TIR-ul care circula pe contrasens, bărbatul a oprit maşina.

Pe imagini se poate observa cum şoferul de TIR intră într-o depăşire, fără să îi pese de maşinile care circulau din faţă, iar la un moment dat îl atenţionează pe şoferul cu autoturism prin flash-uri.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta din urmă, pentru a evita o tragedie, a oprit maşina şi a tras pe dreapta.

"Pun pariu ca erau si cu telefonul la ureche sau pe live!", a fost comentariul unui tânăr care a văzut imaginile pe YouTube.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Şofer de TIR, depăşire criminală pe Valea Oltului: 'Pun pariu că era pe telefon'