Antena Meniu Search
x

Zeci de șoferi amendați într-o singură razie a poliției, în București

Au vrut să se bucure de senzaţii tari, dar au căzut în plasa poliţiştilor. Mai mulţi şoferi cu maşini tunate au fost luaţi în vizor de agenţii de la Rutieră, care au avut o nouă acţiune pe şosele noaptea trecută.

de Redactia Observator

la 14.09.2019, 11:38

Vezi și

Au vrut să se bucure de senzaţii tari, dar au căzut în plasa poliţiştilor. Mai mulţi şoferi cu maşini tunate au fost luaţi în vizor de agenţii de la Rutieră, care au avut o nouă acţiune pe şosele noaptea trecută. Mulţi dintre cei opriţi au primit amenzi usturătoare după ce inspectorii R.A.R. au depistat diferite elemente de tunning montate ilegal pe maşinile lor. Iar un şofer s-a ales cu dosar penal, după ce fost prins băut la volan. În total, au fost controlate peste 125 autovehicule și aplicate 62 de amenzi, în valoare de peste 39.000 de lei.

Într-un final, după lungi insistenţe, bărbatul a făcut testul. Dar în maşina de poliţie. A devenit lesne de înţeles de ce evita să sufle în aparat.

A rezultat o valoare de 0,63 alccol pur in aerul espirat. 23.53 cu ocazia controlului s-a constat faptul că autovehicolul nu avea ITP şi înmatricularea autoturismului era suspendată

După ce şi-a demontat singur plăcuţele de inmatriculare, bărbatul a fost condus la INML, pentru analize. Totodată, pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală şi i-a fost reţinut permisul.

Tânărul e doar unul dintre şoferii opriţi azi noapte de poliţiştii de la Rutieră în zona Gării Căţelu, una recunoscută pentru că atrage amatorii de curse ilegale. Maşina lui scoatea un zgomot asurzitor, iar agenţii, împreună cu inspectorii de la RAR, au vizat în principal conducătorii auto care se aflau la volanul maşinilor tunate.

Raziile poliţiştilor de la Rutieră continuă şi sâmbătă seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de șoferi amendați într-o singură razie a poliției, în București