Antena Meniu Search
x

Doi şoferi au stat 12 ore în viscolul din Tulcea după ce au fost ignoraţi de şoferul unui utilaj de deszăpezire (Video)

Doi şoferi au stat 12 ore în viscolul din Tulcea după ce au fost ignoraţi de şoferul unui utilaj de deszăpezire, între localităţile Cataloi şi Nalbant.

Doi şoferi au stat 12 ore în viscolul din Tulcea după ce au fost ignoraţi de şoferul unui utilaj de deszăpezire - Facebook

Doi şoferi au stat 12 ore în viscolul din Tulcea după ce au fost ignoraţi de şoferul unui utilaj de deszăpezire, între localităţile Cataloi şi Nalbant.

Unul dintre şoferi a povestit, într-o postare pe Facebook, că a stat, alături de un coleg, timp de 12 ore în viscolul puternic, între cele două localităţi din Tulcea, după ce şoferul unui utilaj de deszăpezire a trecut nepăsător pe lângă ei.

"O rafala puternica de vant practic ne-a zburat dubele, pe mine impingandu-ma in sant, iar pe colegul din spatele meu rasturnandu-l. La 10:23 am sunat la 112 si am anuntat incidentul si ni s-a comunicat de catre ISU ca s-a trimis o masina special pt noi. Tot respectul pt isu Tulcea care a comunicat permanent cu noi intreband periodic care este situatia noastra. Pe la 22-30, deci dupa 12 ore apare un utilaj de dezapezire care refuza sa ne ajute pe motiv ca trebuie sa scoata alte masini de la Balcescu, si,si-a continuat drumul ,sa intors inapoi dupa 30 de min si din nou au refuzat sa ne ajute motivand ca nu se ocupa de tractari.

Ba mai mult mi-a acoperit si duba de zapada dupa ce ma chinuisem in ger si viscol ci lopata sa dau zapada la o parte din jurul dubei ,a aparut un echipaj de politie de la politia rurala Nalbant carora le port tot respectul ,cu loganul din dotare si ne-au intrebat daca suntem bine ,si daca avem nevoie de ceva ,mancare ,apa ,orice ,in schimb cei de la drumuri cu freza,nici macar apa nu ne-au dat cu toate ca eram de peste 12-ore inzapeziti ,uzi leoarca si inghetati tun ,dupa spusele unei pers ce a oprit sa ne ajute un coleg tot de pe o duba cei de la drumuri daca nu sari cu 50 lei ,acolo stai inzapezit ,iar dupa comportamentul echipajului de la drumuri cam asa este ,in jurul orei 00...deci dupa 14-ore de stat in sant si dupa zeci de tel ,a venit un utilaj de dezapezire si ne-a scos din sant ...si surpriza ,domnul de pe unimog ...nu a mai spus ca domnul de pe freza ca nu e firma de tractare ci a spus ,sigur ,imediat va scot!....deci rusine unora de la drumuri !!! Tot respectul isu Tulcea si Politiei Nalbant!", a scris Marian Ticu pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Doi şoferi au stat 12 ore în viscolul din Tulcea după ce au fost ignoraţi de şoferul unui utilaj de deszăpezire (Video)