Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şoferii cu maşinile strivite de zidul Conacului Dudeşti nu au fost despăgubiţi nici după o săptămână. Localnicii reclamă un nou pericol

Este din nou pericol în Sectorul 3 al Capitalei. După ce săptămâna trecută zidul unui monument istoric s-a prăbuşit din senin şi a căzut peste nouă maşini parcate, locuitorii din zonă reclamă o nouă problemă.   

de Redactia Observator

la 24.09.2024 , 12:47

O altă latură a zidului, şi mai mare, s-a înclinat şi există posibilitatea să se dărâme şi ea, pagubele posibile fiind aceleaşi sau poate chiar mai grave. 

Deşi de-a lungul timpului, oamenii au semnalat în repetate rânduri că sunt puşi în pericol, nimeni nu a luat nicio măsură. Singura protecţia a fost o plasă care a cedat în cele din urmă sub greutatea bucăţilor de beton. 

Nici măcar la o săptămână de la incident, oamenii care s-au trezit cu maşinile distruse nu au primit vreo despăgubire. 

Vezi și

Este vorba de un zid înalt de 3 metri, care îngrădeşte un ansamblu de patrimoniu, parte din Domeniul Dudeşti. În ultimii ani, inclusiv Primăria de Sector a făcut mai multe sesizări la Primăria Capitalei prin care semnala că monumentul este un real pericol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Evenimente » Şoferii cu maşinile strivite de zidul Conacului Dudeşti nu au fost despăgubiţi nici după o săptămână. Localnicii reclamă un nou pericol