Antena Meniu Search
x

Mamă cu bebeluș în cărucior și o femeie de 66 de ani, lovite de o șoferiță, după ce s-a răsturnat cu mașina, în Bistrița

O șoferiță care circula cu viteză s-a răsturnat cu mașina, în localitatea Șieuț, lovind o mamă cu bebelușul în cărucior și o alta femeie de 66 de ani, care se aflau pe trotuar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2020, 14:14

Un copil aflat în cărucior a fost rănit
Accident grav în Bistrița, o femeie s-a răsturnat cu mașina peste pietoni - Observator
  • Șoferița circula cu viteză și s-a răsturnat în curbă
  • Mașina a lovit 3 persoane aflate pe trotuar
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt diseară la Observator 19

Conform primelor verificări, efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o femeie de 42 de ani, din Mărișelu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Șieuț, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi ieșit în afara părții carosabile, unde a acroșat și accidentat 3 persoane care se aflau pe trotuar și s-a răsturnat.

Persoanele accidentate au fost transportate la spital; este vorba despre o femeie de 31 de ani și copilul ei de 9 luni care se afla în cărucior și o altă femeie în vârstă de 66 de ani, din localitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mamă cu bebeluș în cărucior și o femeie de 66 de ani, lovite de o șoferiță, după ce s-a răsturnat cu mașina, în Bistrița