Antena Meniu Search
x

Video Şoferiţă agresată în traficul din Bucureşti de un individ care nu i-a acordat prioritate. Şi-a făcut şi nevoile pe maşina ei

Legea junglei în stradă! O tânără din Bucureşti a fost agresată în trafic de un şofer nemulţumit că nu îi acordă prioritate, chiar dacă nu avea. Bărbatul a forţat-o să oprească, i-a tras de uşi, i-a bătut în geamuri şi i-a rupt numărul de înmatriculare. Totul a fost filmat. Imaginile au ajuns pe masa anchetatorilor care îl acuză de distrugere. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 21.12.2023, 20:03

Vezi și

Scenele şocante au fost filmate chiar de şoferiţa agresată în centrul capitalei. Pe imagini se vede cum un individ face gesturi obscene şi o ameninţă pe femeie.

Agresată de un individ care nu i-a acordar prioritate

Cristina Filip, reporter Observator: Bărbatul care venea de pe strada Constantin Tănase a virat dreapta, aici în intersecţie, şi i-a ieşit în cale tinerei care avea prioritate. În loc să dea cu spatele şi să o lase să treacă, a coborat din maşină şi a început scandalul.

Mălina: S-a băgat foarte puternic în stânga mea unde erau două maşini parcate şi un loc de un metru şi jumătate între ele. A început să îmi tragă de portiere, după a făcut înconjurul maşinii încercând să tragă de absolut tot, eu aveam uşile încuiate.

Pe acelaşi subiect

Martorii spun că individul nu s a oprit aici.

Martor: A urinat pe maşina dânsei. Un comportament, ce să vă zic, sub orice critică.

Mălina: S-a dus în faţă, a smuls numărul de înmatriculare. Mi-a furat numărul.

Apoi, agresorul a dat să plece dar s-a răzgândit.

Mălina: Cumva cred că şi-a dat seama că ar fi fost mai rău dacă pleca cu numărul de înmatriculare a început să izbească cu numărul în geam după s-a dus la portbagaj a rupt ştergătorul şi mi-a lăsat numărul de înmatriculare în geamul din dreapta.

După ce a scapăt de asalt, tânăra, care era în maşină cu o prietenă, s-a dus direct la secţia de poliţie. Anchetatorii au reuşit să îl identifice pe agresor care este cercetat pentru distrugere.

Pentru a descuraja agresivitatea în trafic, legea a fost schimbată anul trecut. Cei care claxonează sau fac şicane în trafic riscă amenzi de aproape 3.000 de lei. În primele 9 luni ale anului au fost date peste 1.800 astfel de sancţiuni, mai multe decât în tot anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Şoferiţă agresată în traficul din Bucureşti de un individ care nu i-a acordat prioritate. Şi-a făcut şi nevoile pe maşina ei