Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O șoferiță cu BMW a provocat un accident înfiorător la Botoșani, după ce s-a răzgândit într-o depășire și a tras puternic dreapta, răsturnând o altă mașină

O mașină a ajuns cu roțile în sus pe un câmp, iar doi bărbați au fost răniți, după ce o șoferiță la volanul unui BMW a făcut o manevră înfiorătoare.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 21:55

O mașină a ajuns cu roțile în sus pe un câmp, iar doi bărbați au fost răniți, după ce o șoferiță la volanul unui BMW a făcut o manevră înfiorătoare.

Un grav accident rutier soldat cu rănirea a doi bărbaţi a avut loc pe drumul care leagă Botoșaniul de Dorohoi. Un autoturism s-a răsturnat pe un câmp între localitățile Brăești și Leorda, după ce a fost acroşat de o altă maşină, scrie presa locală.

Ştefan Florin Bălăucă, de 40 de ani, mergea cu autoturismul Opel Corsa dinspre Dorohoi spre Botoșani. La un moment dat, maşina acestuia a fost acroşată de un BMW, condus de Iuliana Marcu, de 22 de ani, care circula în acelaşi sens şi care intrase în depăşire.

Articolul continuă după reclamă

În momentul în care a văzut că vine o maşină din faţă, tânăra a încercat să revină pe bandă, însă a acroşat cu partea din dreapta a BMW-ului maşina pe care o depăşea.

Atunci, şoferul Opelului a pierdut controlul asupra volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a dat cu mașina de mai multe ori peste cap.

Cei doi bărbaţi din Opel au fost răniţi grav şi transportaţi la spital cu ambulanţele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O șoferiță cu BMW a provocat un accident înfiorător la Botoșani, după ce s-a răzgândit într-o depășire și a tras puternic dreapta, răsturnând o altă mașină