Antena Meniu Search
x

O şoferiţă a intrat cu camionul direct în maşina din faţa ei, în Buzău. Explicaţie halucinantă pentru accident

O şoferiţă a intrat cu camionul direct în maşina din faţa ei, în Buzău. Femeia a oferit apoi o explicaţie halucinantă pentru accident.

Şoferiţa a intrat direct în maşina din faţa ei
O şoferiţă a intrat cu camionul direct în maşina din faţa ei, în Buzău. Explicaţie halucinantă pentru accident - Captură video

O şoferiţă a intrat cu camionul direct în maşina din faţa ei, în Buzău. Femeia a oferit apoi o explicaţie halucinantă pentru accident.

Miercuri, 21 noiembrie, pe E85, la Costeşti, în Buzău, o şoferiţă care conducea un camion a lovit în plin o Toyota care se încadrase pe banda de stânga într-o intersecţie, înainte de a face virajul pe un drum judeţean. 

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere arată cum într-o intersecţie cu drumul european din dreapta vine un Volvo care opreşte pentru a acorda prioritate, iar în acelaşi loc, dar pe banda a doua, o Toyota se încadrează pentru viraj la stânga. Din spate e lovită de un camion la volanul căruia se afla o şoferiţă de 47 de ani din Gălbinaşi.

Conform buzoienii.ro, şoferiţa camionului a explicat faptul că impactul nu s-a produs din cauza neatenţiei la volan, din contră, susţine ea, a văzut toate manevrele de pe şosea, a fost atentă, dar a calculat greşit spaţiul dintre volvo şi Toyota, crezând că poate să treacă printre cele două autoturisme.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, accidentul nu a avut victime rănite. Toyota, care era condusă tot de o femeie, a fost aruncată pe contrasens la câteva clipe după ce trecuse o maşină. S-a tamponat cu un autoturism care venea pe prima bandp din sens opus, dar impactul a fos tunul minor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O şoferiţă a intrat cu camionul direct în maşina din faţa ei, în Buzău. Explicaţie halucinantă pentru accident