Antena Meniu Search
x

El este şoferul care a provocat carnagiul din Constanţa. O mamă, fiica ei şi nepoţica de 3 ani, ucise pe podul din Ovidiu (Video)

Şoferul care a distrus o familie întreagă în accidentul de pe podul din Ovidiu, în Constanţa, se numeşte Ionuţ Mane, are 33 de ani și este din Negreşti-Oaş, Satu Mare.

Ionuţ Mane a fost reţinut 24 de ore, după o noapte întreagă în care poliţiştii l-au audiat
El este şoferul care a provocat carnagiul din Constanţa. O mamă, fiica ei şi nepoţica de 3 ani, ucise pe podul din Ovidiu - Observator.tv

Şoferul care a distrus o familie întreagă în accidentul de pe podul din Ovidiu, în Constanţa, se numeşte Ionuţ Mane, are 33 de ani și este din Negreşti-Oaş, Satu Mare.

Tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens unde a spulberat o maşină în care se aflau o mamă, fiica ei, nepoţia de 3 ani şi o cunoştinţă. Doar cea din urma a supravieţuit. 

Ionuţ Mane a fost reţinut 24 de ore, după o noapte întreagă în care poliţiştii l-au audiat. 

Bărbatul nu îşi mai aduce aminte cu cât circula, însă le-a spus poliţiştilor că avea viteză. 

Se pare că era cazat la un hotel din Ovidiu și se afla la Constanța cu serviciul, el fiind angajat inginer la o firmă din Satu Mare, care se ocupa cu reparațiile autostrăzilor. 

A ucis trei suflete nevinovate

Din păcate, aseară, a nenorocit o întreagă familie, omorând 3 oameni: mamă, fiică și nepoata de 3 ani. 

Cele trei se îndreptau dinspre Constanţa spre Tulcea când, la un moment dat, pe podul din Ovidiu, maşina lor a fost spulberată şoferul care conducea un SUV Mercedes ML cu o viteză de peste 100 de km/h.

Din nefericire, pentru şoferiţă - Roxana Cumpăratu, 31 de ani - şi mama ei, medicii nu au mai putut face nimic. Fetiţa în vârstă de 3 de ani a fost transportată la spital, însă odată ajunsă la spital a intrat în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitată. 

Cea de-a treia femeie aflată în maşină a fost rănită, însă viaţa ei nu este în pericol.

Imediat după accident, Ionuţ Mane a părăsit locul accidentului, fiind prins sub pod. Chiar dacă emana halenă alcoolică, acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.30, pe DN 2A, la ieşire din Ovidiu către Mihail Kogălniceanu.

Ionuţ Mane riscă ani grei de închisoare

"A fost reţinut în această dimineaţă, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Anchetatorii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi refuzul recoltării de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge", a declarat Cristina Vasile, purtător de cuvânt IPJ Constanţa. 

Pe Ionuţ Mane îl aşteaptă ani grei de închisoare dacă va fi gasit vinovat pentru accidentul din Constanţa

Între timp, familiile victimelor se pregătesc de înmormântare. Tatăl micuţei de 3 ani este plecat la muncă în străinatate. Acum, se va intoarce să îşi îngroape copilul, sotia şi soacra.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » El este şoferul care a provocat carnagiul din Constanţa. O mamă, fiica ei şi nepoţica de 3 ani, ucise pe podul din Ovidiu (Video)